Kerstgroet

Gepubliceerd door Sportgala Papendrecht op

Beste sportievelingen, Papendrechters en volgers,

De feestdagen naderen. Dat zijn normaal gesproken dagen vol samen zijn, gezelligheid, genieten en lekker eten. Maar 2020 is geen normaal jaar, en ook Kerstmis en Oud&Nieuw zal anders zijn dan normaal. Ook bij het bestuur van Stichting Sportgala Papendrecht voelen we dat, want vaak is december voor ons een drukke maand.

Ook wij missen ook de volle sportvelden, we missen de ouders langs de kant, de begeleiders voor de groep. Ook we missen een drankje doen in de kantine. Want wat is er nou mooier dan samen met sport bezig zijn?

Graag willen we als bestuur van Stichting Sportgala Papendrecht jullie allen onvergetelijke en fijne feestdagen toewensen en hopen wij op een jaar vol (sport-)geluk en gezondheid. Want dat is toch het belangrijkste.

Met sportieve en feestelijke groet,

Het bestuur van Stichting Sportgala Papendrecht

Categorieën: nieuws